makus talihim 

kapat
  1. bir efsun şarkısı;

uçan kuşa lafım yokta
    önümde durmayın
    takıldım kaldım buralarda
    hep aynı suratla
    makus talihim, sırça yüreğim
    aşkını arıyorsan, burdayım sevdiğim
    nehir olsam çağlardım
    hiç korkmadan
    yıldız olsam bakardım
    hiç göz kırpmadan
    nerden bileyim neden geldim
    tüm bildiğim devam ettiğim
    bağlanmışım ben,
    sevgiliye, doğaya, sevgiye aşkla
    bir yolum var biliyorum
    yürekten gelen
    kaygılanmam kaybolmaktan
    gece ay varken

kaynak: http://www.efsun.info
    #1139612 (anthrax, 11.01.2007 22:42)
  2. yeni video klip şarkıları.
    #1958511 (leblebi tozunun hastasiydim, 18.07.2007 07:57)

© 2008 - uludağ sözlük

makus talihim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. makus talihim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu makus talihim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aybars lebib » divide et imperium » 6 kasim 2002 » play it again sam » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » phoenix » hatirla sevgili » walk over » smoke screen » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » dusty kid » gaziosmanpasa kultur merkezi » oldum de uyandim » deusozluk » radyo limon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » death race » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » kablosuz internet caiz degildir » tuborg special » fifa 09 » bir kendini begenmislik olarak din » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » kenofobi » maskeli baloda kiyafet secimi » yaratici fenerbahce taraftari » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » inanc lisesi » piti » brother in law » okul zilinin imperial march ile calmasi