maksat ukteler bos kalmasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ukteler bos kalmasin kampanyasi
  2. maksat
  3. maksat sey olsun
  4. maksat muhabbet
  5. maksat cesit olsun
  6. maksat yabanciya gitmesin
  7. maksat ayagin alissin
  8. maksat muhalefet olsun
  9. maksat memleket kurtulsun abi
  10. maksat muhabbet olsun

© 2008 - uludağ sözlük

maksat ukteler bos kalmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. maksat ukteler bos kalmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maksat ukteler bos kalmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nutuk ideoloji kurucu bir metindir » ne sevdigin belli ne sevmedigin » cebindeki son parayi ogluna veren baba » akilli beni bulmaz deli kicimdan ayrilmaz » devrimci testislerim yandi » istersen » fazil husnu daglarca » is basarisinin seksten daha tatli olmasi » forgotten gods » corap reklami » senza fiato » mahalle maci » uludag sozluk anonim sirketi » kendini aptal gibi hissetmek » sooner or later » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » babaya heteroseksuel oldugunu itiraf etmek » ataturk un en sevdigi sarki zer mircan miydi » fatih terim in 220 bin ytl maas almasi » hollywood a tatile giden sozluk yazarlari » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » eski sevgiliyi unutmanin yollari » the chasm of heaven » sehit haberleri geldikce halay ceken uuserlar » 11 temmuz 2010 » joe the plumber » mendakkadukka » jukebox » fangelse » 2000000000000000 » hippi