makinede bile camasir yikayamamak 

kapat

1. eksikliktir. makinenin nasil calistirilacaginin, ne kadar detarjan konulacaginin ve hatta orta renkli ile koyu renkli ayriminin bilinmemesinin dogurdugu sonuctur. erkekler icin daha bir zordur bu durum.

p.s: bi el atin lan. *
    #2395511 (KoPuSh, 28.09.2007 20:08)
  2. beceriksizliğin bu kadarı...
    #2395516 (Umutluyum Hala, 28.09.2007 20:10)
  3. renkli-renksiz ayrımını tutturmanın zorluğundan ötürü normal sayılması gereken eylem. ayrıca beyni olduğu söylenen çamaşır makinelerinin her tuşu 3dk. düşündükten sonra uygulamaya geçirmesi de bu başarısızlığa sebep olabilir.
    #2396429 (07daydreamer, 28.09.2007 23:08)
  4. - samet abi napıyosun !
    - makinede çamaşır yıkıyorum olm
    - abi kapasana kapağını, bassana düğmesine, ellerinin ne işi var makinenin içinde
    - heee .. hımm .. yok ben manuel programlamıştım da
    - abi sen espri yapmasını bile bilmiyosun ya
    - bsg !
    #2396474 (e fe, 28.09.2007 23:16)
  5. genelde bekar evlerinde rastlanan durumdur.

-cemaaaaaal
    -ne var lan?
    -oğlum doldurdum kirlileri, şimdi bu deterjanı neresine koyacaz bunun?
    -ne bileyim a.q... bi dk dur aha şurası çekilince açılıyor, burası sanırım
    -eee, ne kadar koyacaz?
    -bi su bardağı heralde
    -e ii koyalım

...

-eee şimdi neresine basacaz?
    -yaw ne biliim ben anamdan makinayla doğmadım ki arkadaş
    -fatiiiiiiih
    +ne var lan
    -bi gel
    +lost izliyom gelemem
    -sokturma lostuna bi gel a.q, günaha sokmayın adamı akşam akşam ya
    +ne var ya ne?
    -oğlum biz çamaşırları attık bunun içine, deterjan da koyduk,
    +eee
    -şimdi neresine basacaz?
    +bi dk lan, oğlum siz beyazlarla renklileri aynı anda atmışsınız a.q
    -ee nolacak ki?
    +ya bsg ya, bööle çamaşır mı yıkanır hocam ya
    -yaw çıkar a.q makinasının ben küvete atar yıkarım a.q, yarın da gider bunu saman pazarında satarım
    +lostuda sktiniz, hay sizin çamaşırınıza da sizede ya
    * la bi susun kızla konuşuyom...

lanet lanet lanet...
    #2396517 (Saipsiz, 28.09.2007 23:26)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

makinede bile camasir yikayamamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. makinede bile camasir yikayamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu makinede bile camasir yikayamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about makinede bile camasir yikayamamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.