makedonya milli futbol takimi 

kapat
  1. kadrosu şöyledir:

kale: petar milosevski, darko tofiloski, jane nikolovski.

defans: igor mitreski, robert petrov, goce sedloski, nikolce noveski, goran popov, vlade lazarevski, aleksandar vasoski, boban grncarov, daniel mojsov.

orta saha: vlatko grozdanovski, velice sumulikoski, slavco georgievski, darko tasevski, artim polozani, vanco trajanov, artim sakiri.

forvet: goran maznov, ilco naumoski, goran pandev, aco stojkov, stevica ristic, goce toleski.
    #3413057 (otep shamaya, 18.05.2008 15:50)

© 2008 - uludağ sözlük

makedonya milli futbol takimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. makedonya milli futbol takimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu makedonya milli futbol takimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki erzurumlular » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » tanrinin hayalgucu » netsozluk » canlandi lan canlandi » 128 » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » emule de aglamak » agladigim gunler oldu » mevlut erdinc » cervix uteri » slaven rimac » salvar amerika nin jeanidir » saskin demokrat » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » trt nin irib le girdigi is birligi » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » noise gate » alkislarlayasiyorum com » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » kisiligini oturtamamis ozenti insan » inanc lisesi » wahayra » berna ozturk » yaran basliklar » selcuk bal » slovakya » ruyada dis hekimi gormek » zall bize de ayfon alsana