makatina sahip cikamayan diline hakim olamaz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uckuruna sahip cikamayan insan
  2. eline diline beline sahip ol
  3. kadin calismasin cunku nefsine hakim olamaz
  4. gozlerde yas yoksa ruh gokkusagina sahip olamaz
  5. sozlukten cikamayan user
  6. gerdekten cikamayan insan
  7. sakiz cignerken merdiven cikamayan insan
  8. bir kere bile tahta cikamayan padisah
  9. uretim araclarina sahip olan medyaya da sahip olur
  10. ruhuna sahip olmadan bedenine sahip olunamayacak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» demet akalin » maurica maeterlinck » mariah carey » sinerji » the swordsmen » anibal taksi » ahmet telli » hafriyat » sakal » yaran entryler » uzerinden gecmeyen bir ben kaldim » bayii » hz muhammed in turk dusmanligi » inverter » emir kusturica » kufretmek istiyorum » ask dersi » gecer » kim kardashian » aksemseddin medresesi » pkk nin silahli mucadelesi kurtlere zarar veriyor » shearwater » last fm » savas sebebi » lydia abarca » babanin izledigi programi sevdirme cabasi » halka acik melek » sinifa sevgilisini getiren ogrenci » efsane maraton a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa