makarnali pilav 

kapat
  1. çok işlevsel, ergonomik, ekonomik, öğrenci dostu vs.

hazırlanışı;
    dünden kalmış makarna daha önceden hazırlanmış pilavın içine atılıp karıştırılır.
    #3387940 (the kene, 12.05.2008 16:45)
  2. (bkz: yuh)
    #3387959 (tutsikimiyancek, 12.05.2008 16:48)
  3. odun ekmeği arası sandviç ekmeği gibi bir şey olsa gerek.
    #3387960 (eternal moonlight of autumn, 12.05.2008 16:48)

© 2008 - uludağ sözlük

makarnali pilav başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. makarnali pilav ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu makarnali pilav nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» klasik muzik varken metal dinlemek » gammaz bilgilendirme servisi » kaleci sacli adam » aha ben de geldim » gorucu usulu evlenmeyi elestiren zihniyet » not now john » hitler i anlamak » vlade divac » phantom of the opera » dusunceye saygi gostermesini beceremeyenler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci