makarna pisirirken ezan okumak 

kapat
  1. makarnalar secdeye eğilip kıvrım kıvrım olsun diye yapılan eylemdir.
    (riza tevfik, 08.05.2008 20:58)
  2. (bkz: Türkiye'nin muhafazakarlaşması)
    (Davutsu, 08.05.2008 21:06)
  3. (bkz: tehlikenin farkında mısınız)
    (bkz: makarnayı kontrol et)
    (venividivici, 08.05.2008 21:07)
  4. (bkz: pilav yaparken mevlit okumak)
    (barneygumble, 08.05.2008 21:08)
  5. eylem değil, eylemi gerçekleştiren insanın incelenmesi gerekir önce.
    (irishstorm, 08.05.2008 21:09)
  6. akabinde tencereye doğru eğilip üç kere "filiz filiz filiz" diyerek sonlandırılan eylem.
    (en bedevi c, 08.05.2008 21:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » zeytin » lost missing pieces » durmadan gulme tribi » kitap okumuyorum hayatimi yaziyorum » devrim devrim deniyor seriat istesek ne olur » sampiyonluk kutlamalarina getirilen aslan » xhamster com » gazi senliklerine grup yorum un gelmesi » mehmet haberal » blanka » soul calibur 4 » cinsel organ boyu olcmek » ilkel insan » yaprak dokumu » gelecege dair umudum yok diyen gencler » 6ame 0ver » 25 mayis 2008 turkiye uruguay maci » pazartesi sendromu » erkek arkadasinin lezbiyen oldugunu anlamak » renkler yardimiyla yalani ufak gostermeye calismak » olcusuz elestiri » cumle » vera lynn » donla denize girmek » trabzonspor » 11 mayis 2008 estudiantes boca juniors maci » bahcesehir universitesi hukuk fakultesi » grand theft auto 4 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa