major ton antipatisi 

kapat
  1. ruhunda romantiklik, kederlilik olanlarda görülen bir durum. minör tonlara sempati duymak ve mozart'a mesafeli olmak demektir aynı zamanda.

edit: oylara göre sözlükteki romantikleri tespit edip chopin cd'si yolluyorum. en minöründen, en ağlağından prelüdler ve noktürnler.
    (josef k, 08.05.2008 17:19 ~ 17:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» terry bozzio » flugtag » ahmet turk » dust4ever » turan dursun » sen tek biz hepimiz » ardahan » kralice elizabeth in umut sarikaya ile carpismasi » cennete girmeyi reddedip cehenneme girmeyi istemek » ani harabeleri » tutak in tarihi eserleri » uludag ingilizce sozluk » mehmeth » telefonun basinda beklemek » rob zombie » ateist » internet hukuku » 13 mayis 2008 turkiye fransa u 17 maci » trafikte hata yapan surucuye atilan bakis » blinds » girne » little women » labina mitevska » available » okuyo musun kaca gidiyosun » sevgiliyle uyumayi ozlemek » kursun gecirmez sapka » masa ortusu » heir apparent a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa