mailleriniz yagmur gibi gelmeye devam ediyor 

kapat
  1. izleyicilerin mail vasıtasıyla katılımının olduğu programlarda sunucunun sıklıkla tekrarladığı cümledir. programa ilgi çok büyük, milyonlarca kişi bizi izliyor demeye getirilerek bir nevi programın reklamı program içinde yapılmış olunur.
    Çoğu zaman abartılıyor gibi bir his var içimde.

Reji: evet tekrarlayalım lütfen sık sık. mailleriniz yağmur gibi gelmeye devam ediyor
    Sunucu: tarrak geliyor.
    Reji: ne dedin lan sen!
    Sunucu: hayır abi doğru söylüyorum. Paso tarrak geliyor. Başka da bi şey yok. "Enlarge your penis" spamından geçilmiyor ortalık. Yerel bir kanalda yemek programı yapıyoruz sonuçta. gerçekçi olalım.
    #3143449 (eroica, 15.03.2008 15:04 ~ 15:05)

© 2008 - uludağ sözlük

mailleriniz yagmur gibi gelmeye devam ediyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mailleriniz yagmur gibi gelmeye devam ediyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mailleriniz yagmur gibi gelmeye devam ediyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eskiya » persepolis » tunceli de mini etek giymek » ezik » avrupa yakasi » hande » dis teli » acliktan aglamak » duyun u umumiye » laikligi hayat tarzi zannetmek » ask acisi » uludag sozluk » ahmet yildiz olmedi » pipinin fermuara sikismasi » yavuz selim demirag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » useniyorum oyleyse yarin » fifa 09 » allah inanci » stalker » enflasyon dustu diye sevinen issiz » pathology » uydunet » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » iki sozluk yazarinin evlenmesi » gunluk hayat » nostaljik tramvayda aglamak » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » havlusuz remzi » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » kamil koc 23 30 ankara alanya otobus seferi