mahsun kirmizigul otuzbir cekse izlerim 

kapat
  1. beyaz melek'le bizi duygu sağanağına, gözyaşı fırtınasına boğan üstad mahsun kırmızıgül'e saygı duruşu niteliğinde beğeni cümlelerim oluyor. Entel camiasının müslüm gürses'i sahiplenmesi bitti, ha dedik büyük bir travma atlatıldı ama bu seferde filminde bariz kürt milliyetçiliği yapan mahsun kırmızıgül'ün beyaz melek'ini sahiplenmeye başladı tüm medya camiası. Sebep? Son dönemde artan etnik milliyetçiliğin önüne set çekmek elbette, mesut barzani'ye diş bilenmesine içerleyen kürt vatandaşların yanağından makas almak tabii ki de. köşe yazarlarından tutunda herkeste bir low low mahsun hayranlığı. Bende diyorum ki mahsun kırmızıgül otuzbir çekse izlerim arkadaş, kimbilir bizi nasıl bir hüzne boğar kadrajıyla, steadycam'ıyla, perspektifiyle..
    #2621919 (zabalaynn, 23.11.2007 17:58 ~ 18:01)
  2. (bkz: vivaldi fadimenin düğünü nü bestelesin dinlerim) * * *
    #2621932 (lost control, 23.11.2007 18:06 ~ 18:07)
  3. muhtemelen hikayesi prezervatife* bırakılan spermlerin* hüzünlü bir hikayesi olacaktır.
    #2621945 (zabalaynn, 23.11.2007 18:09 ~ 18:10)
  4. ''ben sonu belli olan filmleri izlemem'' diye düşünen insanların pek de ilgi göstermeyeceği bir kısa film çalışması.
    #2621969 (kartal penchesi, 23.11.2007 18:16)
  5. ahlakı sorgulamış insanoğlu, kimisi bu doğrudur demiş kimisi bu yanlıştır. öncelikle başlığın mahsun kırmızıgül'ün entellektüel ve ajite sinema diline dair yapılan ironi olduğunu belirtelim, belirtelim ki kimi arkadaşlar ironi kelimesini iyice etüd ederek arkasındaki manayı kavrayabilsin. ARdından quentin tarantino otuzbir çekse izlerim geyiğini öğrenmeliler ki, bu başlık ona dair bir gönderme olduğunu anlayabilsinler. He otuzbir çekmek kavramı hakaret midir? Küfür müdür? Bu durumda sevişmek lafını da bayağı küfür olarak addedelim, çiftleşmek, öpüşmek, masturbasyon yapmak tüm hepsini dilde yasaklayalım. Arkadaşlar, burası sözlük. Evet gerçek hayatınızda yalıtılmış fanuslarda kısmi oksijenle yaşıyor olabilirsiniz, otuzbir de çekmiyorsunuzdur bilmiyorum. Günahınızı almayayım, aslında suç sizlerde değil. Elinizde dergi görünce sizi döven , bir kez olsun karşısına alıpta kamışa nasıl su yürür anlatmayan, misafir geldiğinde sevişme sahnelerinde televizyonu kapatan babalarınızda. Aslında suç onlarında babalarında, hatta olarında. eyttere bea işte infinite loop var ortada bir nevi. Yani nesini anlatayım ki, hakaretle küfür arasında büyük farklar vardır ki bu başlıkta tepki çeken nokta cinsellik. he cinsellik sizin lügatınızda da yasaksa sokayım sizin o lügatınıza afedersiniz.
    #2621986 (zabalaynn, 23.11.2007 18:21)
  6. (bkz: kısa film)

espiri: ismi bende mahfuz sözlük yazarımız. kendisi isterse deşifre edebilirim buradan.
    #2621989 (zabalaynn, 23.11.2007 18:23)
  7. >cevat gel mahsun çıktı yine
    <geldim geldim
    >çabuk ol ulan 20 de kaldı aha reklam girdi
    #3880444 (pis cocuk, 28.08.2008 00:31)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

mahsun kirmizigul otuzbir cekse izlerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mahsun kirmizigul otuzbir cekse izlerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mahsun kirmizigul otuzbir cekse izlerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mahsun kirmizigul otuzbir cekse izlerim. Copyrights of the articles are belong to their authors.