mahoni 

kapat
  1. sozlugun çiçeği burnunda yazarı,hoşgelmiş.
    (selmagezinir, 19.01.2006 18:57)
  2. uludag sözlüge kapak attıkdan 1 saat sonra,ilk mesajımı aldıgım.güzel nick ama yanında neden (ç) yazıyor?diye beni güldüren,kafa mı buluyo yoksa ciddimiydi diye düşündügüm,uludag sözlük yazarı.
    not: çaylak oldugum için (ç)yazıyor..Büyünce bende yazar olucam.

edit: çok erken oldu,nasılda serpildim büyüdüm böyle.
    (msnden devam edelim, 21.02.2006 19:05 ~ 25.04.2006 13:44)
  3. (bkz: mahoney)
    (olric, 25.02.2006 13:56)
  4. 1900 entry girmiş bir yazar olan ferrole'ye "sen buralarda yenisin galiba" diyerek; ironik mi yoksa saf mı olduğu konusunda şüpheye düşürmüş ikinci nesil yazar...
    hoşgelmiş bünye...

edit: koskoca mahoni'ye ikinci nesil yazar dedim ya! helal olsun bana...birinci nesilmiş...
    (ferrole, 25.02.2006 14:00 ~ 14:59)
  5. polis akademisinin yakışıklı çocuğu.
    (to madeira, 24.10.2006 12:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» amy lee » pilava ketcap sikmak » yann tiersen » yikmak » aram gulyuz » cocuk dedigin cocuk yapiyor » sami yusuf » bir ulkucu sevdim » kamusal alan » merve yi tavla » usta cirak » barcelona nin mehmet topuz la ilgilenmesi » amanda bynes » corapla sevismek » yaratilis » besiktas in transfer politikasi » bu ne lan » sen » kamusal hacim » siberalem » berivan tapan » eqin » server tanilli » mike d antoni » agdayi hayvanlar uzerinde deneyen firma » peder zickler » tutiimucizegu » hazreti fahise » siverek in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa