maho 

kapat
  1. Kıro maganda hanzo anlamına gelen söylenmesi çok komik olan kelimedir.
    #357015 (eurasia, 19.06.2006 02:10)
  2. (bkz: maho b)
    #1109096 (kutupsal form, 05.01.2007 12:50)
  3. 1oo. yıl mezunu olduğum okulum nişantaşı anadolu lisesinin yüce öğretmeni. Sınavlarında ibrahim tatlıses sarkılarını ve real madrid kadrosunu tam yazanlara 100 veren , bir keresinde figoyu ilk 11e koymadım diye bana küfürler savcuran, derslerinde ibrahim tatlıses şarkılarıyla halay çektiğimiz, bana 'hayat kadını satıcısı' anlamına gelen kelime ile hitap eden büyük şahsiyet.
    #2107815 (atuu, 10.08.2007 20:04)
  4. bir zamanlarki çevrimiçi sohbet programı. "merveyi tavla"ya benzer. kişinin konuştuklarını hafızasına alıp, belli süre sonra hafızasındaki kelimeleri anlamlı kombinasyonlarla tekrar etmeye çalışır. küfür edildiğinde ise o da küfür eder.
    (bkz: ne günlerdi be)
    #3774837 (fuzuli, 05.08.2008 19:18)
  5. mahmut'un doğu ağzıyla söyleyişi.
    #3774867 (minti, 05.08.2008 19:27)

© 2008 - uludağ sözlük

maho başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. maho ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maho nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avrupa yakasi » bas gitar calamayan basci » hele bir soluklanin hic mi gay gormediniz » bluevelve » yarinsiz adam » fc zimbru » uludag sozluk teki arap kokenli yazarlar » masaustune sag tiklayip yenile demek » kiz arkadasin sacina sakiz yapistirmak » the god that never was a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games