mahir 

kapat
  1. -becerikli, yetenekleri olan, elinden her iş gelen.
    -bir erkek ismi.
    (bkz: mahir kaynak)
    (bkz: mahir cagri)
    (bkz: mahir cayan)
    (bkz: mahir gunsiray)
    #438115 (asiti kaçmış kola, 18.07.2006 17:28)
  2. ing.master. en aksiyonlu günleri 1960-80 arası döneme denk gelen babaların, cocuklarina özellikle koyduklari -göbek adı versiyonları mevcuttur- karizmatik isim.
    #988203 (ColdMa3L, 12.12.2006 23:27)
  3. Hünerli, becerikli, elinden iş gelen kimse.

(bkz: internet mahir)
    #1849652 (yamukprensesvekedicuceler, 01.07.2007 20:32)
  4. enfes ingilizcesiyle kitleleri peşinden sürükleyen insanötesi varlığın ismidir.
    (bkz: i kiss you)
    #3109368 (glinwelin, 08.03.2008 01:55)
  5. Bir erkek ismi.

Bana yıllar evvel duyduğum zaman yarıldığım bir repliği hatırlatan isim.

Mahir solcudur. sevimlidir. aşıktır.

Ara sıra bunalıma girer. Fincan gözlerini kendi ekseni etrafında döndürerek, vurgu ilk hecelerde olmak üzere

herkesi sikeyim herseyi sikeyim

diye höykürür.

Bu, mahir'in isyanıdır. Öylesine bıkmış, öylesine bezmiştir ki o an bu gezegenden, görebildiği ve göremediği her canlı ya da cansız cisim ile cinsel münasebet kurmak gibi bir absürdlüğe imza atar. Aslında yapmak istediğinden değil. Cansız birşey nasıl şeyedilebilir ki?

isyandır bu.

alayinizin amina koyim diyen birinin yaşadığı isyandır. Hiçbir kimseyi, hiçbir şeyi görmek, duymak istememenin getirdiği bir isyandır. Nefretini ve bıkkınlığını ulaştırabileceği son noktadır. Kendini tüm dünyadan, hatta evrenden soyutlamanın verdiği rahatlığı yaşamaktır.

Mahir, oralarda bir yerdesin biliyorum, birgün sözlüklere girip ölümsüzleşeceğin hiç aklına gelir miydi?
    #3260192 (KIZILMASKE, 12.04.2008 09:17)

© 2008 - uludağ sözlük

mahir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mahir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mahir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendi gotunun dort kati kadar canta tasiyan kiz » ben husrana komsuyum » fizikalibilitesice » denize bile makyaj ile giren kizlarimiz » nihat la sivrisinek » otobus beklerken belirip ortadan kaybolan insan » je vais bien ne t en fais pas » donanim haber » sevmek » cenin olarak kalmak istemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci