mahir ipek 

kapat
  1. 1972 Ankara doğumlu , Bilkent Üniveristesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümü mezunudur. Oynadığı oyunlar içerisinde (bkz: Sakıncalı Piyade) , (bkz: Yer Demir Gök Bakır) Ceza Avukatının Anıları ve (bkz: Azizname) bazılarıdır. Tv izileri arasında ise; (bkz: KınalıKar) , (bkz: Serseri,) , (bkz: Hayat Bilgisi) ve (bkz: Sensiz Olmuyor) da rol almıştır.
    #1888273 (arsias, 09.07.2007 01:23 ~ 25.08.2007 01:49)

© 2008 - uludağ sözlük

mahir ipek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mahir ipek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mahir ipek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alp daglarindan legenle kaymak » fethullah gulen in uzayli olmasi » fotokritik » herkes fetullah gibi eseysiz uresin kampanyasi » denize bile makyaj ile giren kizlarimiz » baslik acmak icin dikkat cekmek » uyusturucunun serbest oldugu ulkelerden diyaloglar » lars ulrich » kuran i kerim » kacsantim com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci