magnum yiyen hatun 

kapat
  1. reklamlarda katırt kutur diye ses çıkararak cinsel mesajlar veren hatun kişi. bi kere öyle magnum yiyim dedim, bütün mahalle üstüme geliyordu. herşeyi edebinle yapmak lazımmış.
    (sky_walker, 01.03.2007 08:00)
  2. tabiri caizse taş gibi hatundur.
    (LocK, 01.03.2007 08:01)
  3. 2(iki) lirası olan hatunlardır. ya da bakkal rüstem'e kaş göz yapmışlardır.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 22:22)
  4. agzi bir karis acilan hatundur.
    (pringles, 08.05.2008 23:02)
  5. (bkz: eva longoria) *
    (felixdecat, 08.05.2008 23:03)
  6. (bkz: 357 magnum)
    (bkz: 44 magnum)
    (Pulemjot Kalashnikova, 08.05.2008 23:10)
  7. magnumsa eğer her şeye değer espirisine maruz kalan hatun.
    (haku, 08.05.2008 23:57)
  8. tezgah altı yapma potansiyeli fazla olan kadınlardır.

(bkz: sözlükteki bayan yazarlardan özür diler)

(bkz: selam ederim)
    (genco, 09.05.2008 00:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» jurgen vogen » arazi mahlule » tonight » tayyip erdogan in lost izlemesi » masa ortusu » pkk » siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum » buyuk kent pastanesi » otobus fren yapinca kafayi uzatip yola bakmak » akiskanlar mekanigi » la wally » lost sawyer ile survivor derya » 1989 » entender » elma » berber koltugunun bir korku sendromu olmasi » kola kutusunu sallayarak yoklayan garson » mezarlikta zengin fakir ayrimi » karanfilli naciye » tv de ikinci kez » beklemek » cem mumcu » islahiye nin tarihi eserleri » cicim lokantasi » alkolun bunyede yarattigi etkiye dayanarak » uludag sozluk te moderator olmak icin gerekenler » burger king tikla gelsin » liliput » xxl radio a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa