magnum cikolata 

kapat
  1. "aklını basından alır" sloganı ve aklımızı basımızdan alan çikolata kaplı kadınlarla dolu billboardları ile sadece çikolatası için magnum alanlara ilaç gibi gelecek olan yeni icat.
    (marjinal fayda, 30.10.2006 16:53)
  2. tanım;
    ilk markete gidişte aranacak bulunacak tüketilecek yeni ürün.
    tanım halıne getiremediğim bilgicik;
    algida magnumda kullanılan çikolatayı isviçre den getirtirmiş her ülkeye , ama türkiyede adını veremiyeceğimiz bir marka kabul ettirmiş kendi çikolatasını.
    (lusi, 30.10.2006 17:03)
  3. adi magnum pure chocolate olan muhtesem cikolata.
    (bilmem, 26.02.2007 17:30)
  4. Bugünkü fiyatla 4 ytl dir kendileri. Muadilleriyle aynı gramajda bu fiyata sahiptir lakin muadillerini çarpı sonsuza katlar.
    (Bellum, 05.10.2007 02:24)
  5. adı da tadı da fiyatına değer çikolatadır.
    (lavinya_, 08.05.2008 17:20)
  6. iki farkli sekli ve ambalaji vardir. sekli meybuz gibi uzunlamasina olan iticidir. ambalaji da kinder yumurta ambalaji gibi kalitesiz ve ucuzdur. almak istemezsiniz. klasik kare sekilde olani ise kendi kalitesine yakisir, oluklu mukavva mohkemliginde bir kutudaya sahiptir, ceker sizi.
    (judas, 08.05.2008 17:25 ~ 17:30)
  7. eti'nin bol fıstıklı çuklatasıyla yarışması mümkün olmayan para tuzağıdır.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 17:26)
  8. kare kare olanı karelere bölerek yemeye kalktığınızda çok zor bölünen, bir türlü tam bir dilim olarak gelmeyen, komşu dilimlerin kabuğunu içini çalan, bu özelliğiyle zamanında büyükannemin yaptığı baklavayı hatırlatan, duygulandıran çikolata. sevmedim, sevemedim.
    (experimental, 08.05.2008 17:34)
  9. gerçekten aklı başından alan, bağımlısı olduğum, hatta bu başlığı gormeden az once yemiş olduğum cikolata.
    (crzytarantla, 08.05.2008 17:48)
  10. çikolata sıfatını haketmeyen çikolatamsı. 4.5 lira gibi bir çikolata için astronomik sayılacak bir fiyata satılıyor ve inanın değmiyor. bunu alacağınıza milka alın, hatta iki milka alın. işte o zaman çikolata yemiş olursunuz.
    (WoLF, 08.05.2008 17:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yok artik dedirten anketler » baskil in tarihi eserleri » akin eldes » agnostik » ilyas salman » ali kesen » ben her gun en az 2 ogun sevisiyorum olum » fernando sucre » kari koca ilan edilmek » sevisirken iki eli birakmak » altay » dave gahan » tenzip buyurmak » ankaragucu ile ankaraspor un birlesmesi » din bu » muz » abdullah gul un ilk defa smokin giymesi » torrent » uyumak » any colour you like » ahirette uzayli ile karsilasan turk » yorumsuz » bebbe nin besiktas a transferi » padok kizlari » orduspor » the godfather » the perishers » universitede sigaraya baslayan genc » kotu yol a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa