magni 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. in nomine magni dei nostri satanas
  2. homage magni nominis umbra

© 2008 - uludağ sözlük

magni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. magni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu magni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nefi » sait faik abasiyanik » culcuoglu » bandura » atarax » mcmlxxix » aldatan erkek » basak dasman » hirsini yazarin entrylerinden almak » erkan » ercan saatci vs damat hobbit pasa » lirikadam » kadinini doyuramayan erkek » ratso rizzo » edin dzeko » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » drajalo » insanin organik evrimi » yapilmis en aptalca dalginlik » sol » basbakanimiseviyorum com » barzani nin pkk icin genel af istemesi » sevgiliyi terk etmeyi istemek » soyleyemedim » olagan cinayetler » vatan sasar » fatih terim in 220 bin ytl maas almasi » su gibi » migros tan alinan kitabi kucumseyen entel » bacaga stephen hawking dovmesi yaptirtmak » reklamin sonunda patlayan silah sesi