magistra 

kapat
  1. yeni bir dördüncü nesil yazar.*
    (larker, 26.01.2007 08:01)
  2. imperium * u olan magistralar: preator, cousul, censor, dictator
    (magistra, 30.01.2007 16:07)
  3. dostum, hayatımdaki önemli birkaç insandan biri. çok temiz bir kalbe sahip bu avukat adayı yazar kişi.
    (boomerang, 03.02.2007 19:19 ~ 19:20)
  4. sahip olunan hersey. diger yarım.
    (efesim, 05.02.2007 18:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» i d rather go naked than wear fur » malatyaspor » sattim kanalturk u cok param var artik » rapidshare den nefret etme nedenleri » ispir in tarihi eserleri » sovalye gul un vazifeleri » bag evi » dominic monaghan » sen insansan o insansa bende sansam ne olur ki » tuncay ozkan in 40 milyon dolari var sanmak » ogrenci komsularina yemek gonderen teyze » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » artova nin tarihi eserleri » karizmatik cevaplar » fikret bey » dilenci kiligina girip dilenmek » begenemedin mi lem panyonco » royal abjar » camel » revelations » karayazi nin tarihi eserleri » ferrari enzo » amacim kalici olmak » is baska ask baska » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » kaspersky antivirus 2009 » abi bana yerversene » votka » rind a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa