magical mystery tour 

kapat
  1. 1967 the beatles yapımı bir film. yönetmenler george harrison
    bernard knowles, yazarlar ise george harrison ve john lennondur. Filmin absürd yapısı filmin anlaşılmasını oldukça zor kılsa da film, grubun hayranları tarafından bir klasik olarak sayılmaktadır. Filmde bir grup insan ilginç ve sihirli bir otobüs gezintisine çıkarlar ve bu yolculuk sırasında beklenmeyen, gerçeküstü olaylarla karşılaşırlar.

http://www.imdb.com/title/tt0061937/
    #2756126 (dark darkest darko, 28.12.2007 00:53)
  2. beatles'ın müzikleriyle etkileyen film çalışması.

soundtrack listesinide verelim tam olsun:
    *magical mystery tour
    *he fool on the hill
    *flying
    *i am the walrus
    *blue jay way
    *your mother should know
    *hello goodbye
    *death cab for cutie
    *all my loving
    *she loves you
    #3298980 (FreshRebel, 21.04.2008 11:47 ~ 22.04.2008 12:35)

© 2008 - uludağ sözlük

magical mystery tour başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. magical mystery tour ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu magical mystery tour nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uykusuzluk » ateist babanin aile kutsaldir demesi » evrim teorisi ile fistik satislarinin artmasi » chuck bartowski » lala huseyin pasa camii » ufuk bigay » 0 5 uc » bir aslan gordum elli metre » dulgerbob inciryapragi » umit ozdag a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci