magazinlesen yurdum insani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yurdum insani diyen yurdum insani
  2. yurdum insani
  3. suikastlerden sonra yurdum insani
  4. yurdum insani turist diyaloglari
  5. yurdum insani olarak ataturk
  6. hayallerle yasayan yurdum insani
  7. tarkan dinleyen yurdum insani
  8. tiyatroya gitmeyen yurdum insani
  9. aluminyum diyemeyen yurdum insani
  10. 2006 yilinda yurdum insani

© 2008 - uludağ sözlük

magazinlesen yurdum insani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. magazinlesen yurdum insani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu magazinlesen yurdum insani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerium com tr » fighting force » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » thakaho » fotograf » matrax » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » heresy » cebe akan tukenmez kalem » kosheen » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » megadeth dinlerken ders calismak » joe smith » zihin haritasi » jay jay justified » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali riza yildiz » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » her issize 350 ytl maas » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » robbie maddison » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » yaran facebook gruplari » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » sport boys » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » somnium obmutum » kollama » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » back to you » ataturk galatasaray i sevmezdi