magazalara sadece katolog almak icin giren tipler 

kapat
  1. parası olmadığından beleş olan ne varsa mağazalardan alıp ruhunu doyuran insandır.
    evde katalogları karıştırması çok zevklidir. insan hepsini almış, giymiş, kullanmış gibi hisseder
    #2863201 (sonsuzeksibir, 19.01.2008 18:18)
  2. hemen karar veremeyen tiplerdir. kataloğu evde uzun uzun inceleyecektir.
    #2863213 (ben hep 17 yasindayim, 19.01.2008 18:20)
  3. alacağı ürünü araştıran kişidir.
    (bkz: teknosa katalogu)
    #2863247 (ozgurluge kosan umarsiz dana, 19.01.2008 18:27)
  4. çayı dizi izlerken bi daha kalkmayayım diye içeri getirdiğinizde bu kataloğu nihale niyetine kullanabilirsiniz. çok kullanışlı. ama naylonu bol olmasın, çok kuşe olmasın.
    (bkz: çaydanlığın altına laptop resmi çıkması)
    #2863257 (nihan, 19.01.2008 18:29)

© 2008 - uludağ sözlük

magazalara sadece katolog almak icin giren tipler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. magazalara sadece katolog almak icin giren tipler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu magazalara sadece katolog almak icin giren tipler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 7 agustos 1998 » para insani degistirmez sadece maskesini dusurur » uca pacha » fethullah gulen in uzayli olmasi » bir onlibero ekolu olarak rakibi isiran oyuncu » kuzey kibris turk cumhuriyeti » kendi gotunun dort kati kadar canta tasiyan kiz » klasik gitari tepsi olarak kullanmak » simultane eksi oy veren ibne » hatali bkz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci