madurodam 

kapat
  1. miniaturk'ün hollanda versiyonu. koyacak mini eser bulamamı$lar pek ve ülkelerinde ne kadar kilise varsa koymu$lar buraya. absürd $eyler de var, misal:
    http://img.zamazim.com/goster/1384
    ne ki bu $imdi hakkaten? koyacak bi$eyleri yok i$te. (gıcığım. ne var.)
    #2103896 (sidikli, 10.08.2007 06:20)
  2. bunların bi adet ziyaretçi defteri vardı. ve ben fütursuzca "valla aferin güzel yapmı$ınız ben olsam yapamazdım hehehe" cümlesini saçma salak ingilizcemle yazmı$tım -$ımarıklık mı dersin, yılı$ıklık mı, bilemiyorum...-, ama güzel yerdi hakkaten. (bence tüm binalar birbirine benziyodu bunların farklı ilginç bi$eyleri yok muydu ki ülkelerinde? bir de efteling'in maketini aramadım desem yalan olur. ama yoktu.)
    #3687330 (sidikli, 19.07.2008 15:05)
  3. lahey'de yer alır. lahey'in esas ismi den haag'dır. lahey'de ulaşım esasen tramvay ile yapılır. madurodam'a, central station ile kurhaus durakları arasında çalışan 9 nolu tramvay kullanılarak madurodam adını taşıyan durakta inmek suretiyle erişmek mümkündür. yetişkinler için griş ücreti 13 eur'dur. hoş görüntüler elde edilebilir.
    #4019967 (oteki turkiye, 28.09.2008 14:52)

© 2008 - uludağ sözlük

madurodam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. madurodam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu madurodam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kral ciplak » sol » zenci ogrenci » entry kotuleyerek tsk ya destek olmak » adem ile lilith » sabahin korunde kuafore giden kiz » 999 canli polat alemdar » erdogan kul » sevgiliden uzakta kalmak » azrail e asik olmak » xvi » bir kiza sirtini cignetmek » melcore » yaran sevgili diyaloglari » helte » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kks jsa sdjhs das » peeling » dunyevilesme » dostum hic komik degilsin » ergenekona son verin teror bitsin » degisen gundeme gore girdigi entryden utanan yazar » kargo » banu guven » susperia » jigolo » oneqeno » misafirlikte sifonu bozuk tuvalete yapmak » duvel i ecnebiye sefiri » romantik erkek realist kadin ve ask » karma