madonna nin ismail yk nin albumunu dinlemesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. madonna nin ismail yk albumu dinlemesi
  2. eve her gelene albumunu gosteren insan
  3. akp nin chp yi dinlemesi
  4. pilotlarin arabesk dinlemesi
  5. turbanlilarin metal dinlemesi
  6. muzigin kisiyi dinlemesi
  7. hitler in rus ve yahudi muzigi dinlemesi
  8. 50 cent in isin karaca dinlemesi
  9. tayyip erdogan in marduk dinlemesi
  10. minibus soforlerinin metallica dinlemesi

© 2008 - uludağ sözlük

madonna nin ismail yk nin albumunu dinlemesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. madonna nin ismail yk nin albumunu dinlemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu madonna nin ismail yk nin albumunu dinlemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezikmutesebbis » seninle burada sevismek istiyorum » fenerbahce formasi » yara bandi » ativan expidet » keci boynuzu » raziye » uludag sozluk yazarligi yemini » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » telsehriye » eski sevgiliyle karsilasmak » uludagsozluk yazarlari iki yuzlu insanlardir » pocket phone » cumle alem limited sirketi » significant » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bioshock 2 sea of dreams » lpg li araba » ask » askerlik hizmeti sirasinda terorist avlamis insan » avrupa yakasi » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » bilgi icerikli entry girmek » kisa devre » mmviii » anlasilmaz olmanin faydalari » hirco » kabiliyetsiz sozluk » aybars lebib diyorsa dogrudur » cin halk turkuleri » aksama kadar ne baslik acsam diye dusunmek