maden yagi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. maden ocaginda oruc tutan maden iscileri
  2. itu maden
  3. dev maden sen
  4. maden
  5. eti maden
  6. maden suyu
  7. maden hukuku
  8. eti maden isletmeleri
  9. maden haklari
  10. maden muhendisi

© 2008 - uludağ sözlük

maden yagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. maden yagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maden yagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imla kurallarini bilmeyen yazar » necati sasmaz in oyunculugunu begenen insan » trencilik » ideolojik kolluk kuvveti olarak gammazlik muessesi » irish cream » fermantasyon yerine masturbasyon demek » cedric » size insansiz ucak degil insan lazim » starbucks dan cikmamasina ragmen utanmayan insan » kaniksamak » yandim » israil in yeni kokarca silahi » fethin ardindaki sir » sevgiliyi terk etmeyi istemek » rockstar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2000000000000000000000000000000000 » ativan expidet » yasayan en delikanli fenerli » yalanci ayrilik » edin dzeko » xvi » fatih terim in maasi » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » goyaym o dibaya » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » gossip girl » meme mi bu » the pit of hell » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » sozluk tarihi