maden muhendisleri odasi 

kapat
  1. 6235 Sayılı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (tmmob) Kanunu ve Ana Yönetmeliği hükümlerine uygun olarak kurulan kamu tüzel kişiliğine sahip "TMMOB MADEN MÜHENDiSLERi ODASI", Anayasa'nın 135. Maddesinde tanımlanan, kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. *
    maden mühendislerinin birlikteliğini sağlamak ve meslek etiğinin uygulanabilirliğini sağlamak amaçları ile kurulmuş meslek odasıdır. adana, izmir, zonguldakta şubeleri istanbulda ise merkezi bulunmaktadır.

web adresi:(bkz: http://www.maden.org.tr/)
    #2709870 (carpe diem13, 18.12.2007 00:38)

© 2008 - uludağ sözlük

maden muhendisleri odasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. maden muhendisleri odasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maden muhendisleri odasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilbilan kalesi » kunal nayyar » william richard wright » bir ogrenci evinde gorulebilecek en igrenc sahne » ercan taner » fifi » en yakin arkadasla sevismek » cedric » kiyametin 2013 de kopmasi » java kodlama bilmemek » 16 ekim 2008 sili arjantin maci » tia dalma » pilotmont » topu ayagina geldiginde spiker olan cocuk » bc rich warlock » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » frankfurt kitap fuari » garantiarkadas com » nida tufekci » 1 saat uykuyla yasamanin zorluklari » 20000000 » fethin ardindaki sir » cetin oytuner » yat artik » bebek okan » melbourne » pipinin kalkis izni istemesi » cep telefonu » bu yalnizlik benim » yasayan en delikanli fenerli » film izlerken surekli konusan insanlar