maden muhendisi 

kapat
  1. maden cıkartıp ısleyen, devamlı kendine niye bu tur muhendis oldum diye soran kisi.
    #43424 (bkocak, 28.01.2006 23:40)
  2. üniversitelerin ilgili bölümü kazanıldığında kömürcü diye nitelendirilen kişi...
    #1076320 (LoVeLeSS, 29.12.2006 18:56)
  3. mezar kazicisi
    #1076333 (kirmizi baslikli kiz, 29.12.2006 18:58)
  4. deprem sonrasi olusturulan yapi denetim firmalarinda jeoloji muhendislerine calisma ve imza yetkisi verilmisken, aldiklari dersler baz alindiginda jeoloji mühendisliginden hicte asagi kalmayan muhendislik dali.
    #1898232 (hayvanadam, 10.07.2007 06:51)
  5. bölüm öğrencilerine köstebekte denilmektedir *
    #4070799 (cevikk, 10.10.2008 19:53)
  6. sevgili sevgilimin bölümüdür. çok aç kalıcaz gibi bir izlenim uyandırmakktadır bende. tek tesellim odtü olması. ama gurur duyulur tabi.
    #4070843 (kaaria, 10.10.2008 20:13)

© 2008 - uludağ sözlük

maden muhendisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. maden muhendisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maden muhendisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» higgs bozonu » michael jackson » the science of sleep » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » 3g » zamanin manzarasi » alvin ailey american dance theater » omer faruk eminagaoglu » yerfistigi » nazli ilicak » dumur » toprak mansion » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » besiktas » isinmak icin vodka icmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » heresy » zall kimdir » orijinalinden guzel olan coverlar » likitide » wahayra » ezgi kod adli hatice inci » kirsehir » 31 cm » laikligi hayat tarzi zannetmek » nostaljik tramvayda aglamak » zall bize de ayfon alsana » marques green » merdivenler » davul