madem tiki degilim bari bok atayim 

kapat
  1. Sözlükte tiki fobisi olan insanlarin muhtemel mottosu.. Ah be arkadasim nedir tikilerle alip veremedigin tiki lafi geçen her basliga saldiriyosun? Hayir her konuda inanilmaz hosgörülü olan, her türlü davranisa, fikre açik olan sen bu konuda neden bu kadar tahammülsüz bu kadar önyargilisin? Çözemedim..
    #1439174 (ucankacan, 22.03.2007 03:13)

© 2008 - uludağ sözlük

madem tiki degilim bari bok atayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. madem tiki degilim bari bok atayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu madem tiki degilim bari bok atayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran hoca laflari » iyi kalpli olmak » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » niyetsiz sozluk » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » corum » entry ve nick uyumu » jolly joker balans » yatmadan once yuz firca darbesi » halki ekonomik kriz ile korkutmak » ahmet yildiz olmedi » metrobus soforu » talih kusu » bu ask beni yorar » benim niye yok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ibibik » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » ameliyat sirasinda hemsireden makas alan cerrah » emma shapplin » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » hopa kultur sanat ve deniz festivali » ismail turut » kamil koc » erotik fantezinin sinirlarini zorlamak » hugo lloris » dusta aglamak » birinin gogsune yaslanip aglamak » mutluluk » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi