madem her sey cin mali sevgilim de cin mali olsun 

kapat
  1. şu piyasada olsun ya da olmasın çin mallarının ne kadar kalitesiz ve de kullanışsız olduğu aşikardır. malları bu kadar basit üreten bir ülkeden sevgilin olsa kim bilir o nasıl olurdu. burada genelleme falan yapmak istemiyorum ama yinede insanın aklına hemen sana karşı yamuk yapabileceği geliyor. ayrıca milyarlarca benzeri olan ırktan fiziki bir ayrım yapmanızda hiçte kolay olmayacaktır.
    #2211038 (sampras yatay gecis magduru, 27.08.2007 20:37)
  2. çinlilerin de çok hoş bayanlarının bulunduğu düşünüldüğünde çok da kötü olmayak önerme. ama umulur ki kızları da malları kadar dandik değildir.swh

bu arada: (bkz: dahi anlamındaki de ayrı yazılır)
    #2211055 (derberker, 27.08.2007 20:41)
  3. asian girl fantezisi olan yazar.
    #2211100 (darkwingsoul, 27.08.2007 20:48)
  4. (bkz: çin işi japon işi bunu yapan iki kişi)
    #2211103 (nonserviam, 27.08.2007 20:48)
  5. tamam çinli olsun ama bari o mal olmasın dedirten önermedir.
    #2211112 (nafaso, 27.08.2007 20:50)

© 2008 - uludağ sözlük

madem her sey cin mali sevgilim de cin mali olsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. madem her sey cin mali sevgilim de cin mali olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu madem her sey cin mali sevgilim de cin mali olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni uuser olacaklara nick onerileri » requiem for a dream » kendine iyi bak » beylerbeyi » evde sakin denemeyin » notlarin altini cizerek ders calisma hastaligi » denize bile makyaj ile giren kizlarimiz » ismail yk » leper messiah » cikolata fabrikasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci