madeath 

kapat
  1. eksi sözlüğün recep bulbulses'i. uzun uzun kasar, vasat zekanın bile iki cümlede anlatacagı yazıları on sayfaya yayar. özelden mükemmel yazar ama, özellikle kadın kokusu almışsa.

fakat istedigi kıvama bir türlü getiremez kendini. kendi yazar, üç tane dişi müridi vardır onlar okur şakşaklarlar.

ulan recep, bu kadar oluyor işte.
    (feri ats, 08.05.2008 15:35)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» aysen ozdemir » nick drake » wba » nurcu » beyanname » predator ile hanimlara guzellik saati » hz muhammed in turk dusmanligi » seytan » tartisma uzadikca artan desibel » izmir » benim adminim isini bilir » lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi » murat yetkin » cakalyesun » vezirkopru nun tarihi eserleri » korkma ben humanist degilim » annenin lost izlemesi » karma sevdasi » showgirls » father tunde » 13 mayis 2008 youtube un gosterip vermemesi » yaraka » cacaron » semt pazarindan giyinip sik olduklarini sananlar » yatak » electronic » benim o » abdulkadir kayali » turkiye sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa