madde sagindaki hitin gercegi yansitmamasi 

kapat

1. eğlenceli bi durumdur.
    sözlüğün gizemini artırır.
    misal, bakarsın ozcan deniz başlığının sağında parantez içinde 2 yazıyor. madde eklemek için tıklarsın ki, o ne! meger ki 10 madde varmış.
    sözlüğün, yazarına, "o başlığa o gün için 2 madde girildi, oysa toplamda 10 madde var a saftirik" deme şansı da sağladığı için yüz kızartıcı bi durumdur da aynı zamanda.
    efendim ikilemdir bile yahu...
    tabii... hakikaten öyle...
    misal bu madde içinde bile aynı anda ikilem yaratmadı mı? sen tut, hem eğlenceli, gizemli de; hem yüz kızartıcı bul...
    "biz halk arasında bu gibi durumlara kısaca mehmet ali erbil diyos" diyerek kapatalım bu konuyu en iyisi be...
    #366759 (RoknoRinto, 22.06.2006 17:15)
  2. (bkz: hititlerin gizemli dünyası)*
    #1510466 (arabaciarabayatasget, 09.04.2007 21:32)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

madde sagindaki hitin gercegi yansitmamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. madde sagindaki hitin gercegi yansitmamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu madde sagindaki hitin gercegi yansitmamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about madde sagindaki hitin gercegi yansitmamasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.