madde mi agirdir mana mi 

kapat
  1. ağır abilerin katıldığı muhabbetlerin başlangıç sorusudur ya da kendisi ağır kafası hafif olan abilerin . sağda kral olsa soldan dönen bu meret yurdum insanı dimağında derin kişisel ve hümanist sorgulamalara yol açmak suretiyle ne kadar tehlikeli olduğunu kanıtlamıştır. neden bahsettiğimi anlayan anlamıştır. klasik bi metafor gibi gelebilir ama düşen bilir...
    #1663953 (shoesalesman, 20.05.2007 00:48)
  2. (bkz: madde mana ve elmas teorisi)
    #1663974 (paradigma, 20.05.2007 00:54)
  3. +madde mi agirdir mana mi seyfi?
    -ikisi de aynıdır abi.
    +anlamadım?
    -ikisine de bir kilo diyorsun ya. bir kilo pamuk mu bir kilo demir mi ağırdır diye sormadın mı sen?
    +ondan sonra bu ülkeden niye bir camus niye bir sartre çıkmıyor diyoruz...
    #1663990 (zabalayn, 20.05.2007 00:58 ~ 00:59)
  4. diablo için konuşursak, madde, zira itemlar mana potionlardan daha ağırdır.
    ama bazı frplerde manaların bazı itemlerden daha ağır olduğu gözlemlenmiştir.
    #1664006 (soul forged sin, 20.05.2007 01:01)
  5. +madde mi ağırdır mana mı?
    -valla skim daşaaama denk götümle trampet çalıyorum aga ben.
    +öyle de gamsızım diyorsun.
    -he ya.
    +bir nah çeksem karşı ki dağlar yıkılır diyorsun yani?
    -heh şöyle, aynı dili konuşalım cici...
    +böyle böyle tükettiniz beni be.
    #1664018 (zabalayn, 20.05.2007 01:04)

© 2008 - uludağ sözlük

madde mi agirdir mana mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. madde mi agirdir mana mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu madde mi agirdir mana mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» defans adaminin hat trick yapmasi » kazein » eudemian ethics » elinde salladigin semsiyenin ipinin kopmasi » fethullah gulen in abd vatandasi olmasi » misafirlikte sifonu bozuk tuvalete yapmak » uludag sozluk moderasyonu » danino hayvani » vatan sagolsun ama vatan garibanlarin vatani » ls dyna » amdan gotten latince » sozlukten istemeden cikmak » hayrettin demirbas » peeling » distemper » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hic kadin gormemis gibi bakan rezil isciler » ilker basbug » iddaa manyaklari » arsiz bir kizin yikilmaz olusu » burada seviyorum seni » kazanamazsam siyaseti birakirim » senisevmiyorumaskim » seninle burada sevismek istiyorum » yara bandi » gamze » amy macdonald » rs ne la » ideal penis boyu » hayata dair ic burkan detaylar » biz bu kafayla avrupa birligine giremeyiz ekolu