maco 

kapat
  1. sert tavırlı, ağır takılan, şiddet kullanmaktan kaçınmayan, ciddiyet sınırlarını zorlayan, gücünü herkese göstermek isteyen. kişisi için (bkz: maço erkek).
    #221968 (asiti kaçmış kola, 08.05.2006 18:31)
  2. türkçesi herifist....aslı ise erkek damızlık sığır olan kelime.. (bkz: kızlar neden maço erkek sever)
    #762147 (handushka, 22.10.2006 00:47)
  3. "kadın dediğin koluna taktım mı yakışmalı,duvara attım mı yapışmalı"cümlesi ile özdeşleşen şahıslar.
    #762834 (serjuan, 22.10.2006 06:07)
  4. bilimum öküzlükleriyle dikkat çeken, kendinden geçmiş olup, erkek adamın kuralları adlı kitaba imzasını atan... erkek modeli. modele bak hizaya gel...
    #762908 (Harvester of Sorrow, 22.10.2006 07:35)
  5. bir erkeğin ağır tavırları herşeye çabuk sinirlenen bir yüz ifadesi genelde takım elbise giyen kişilerdir böyle erkeklere maço denir.
    #762960 (Jakob, 22.10.2006 10:16)
  6. aslında karizmatik, sevgilisine sahip çıkan, nerede nasıl davranacağını bilen, cesur yürekli, risk almayı seven, akıllı erkeklere denir maço. kadınların hayalini süsler bu erkek tipi * *.
    #3511686 (eses taraftari porsuk canavari, 08.06.2008 17:47 ~ 17:55)
  7. (bkz: mako)
    #3695491 (MaTRiX, 21.07.2008 10:08)

© 2008 - uludağ sözlük

maco başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. maco ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maco nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yih yih » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » yaran msn iletileri » vapurda aglamak » revenge » la traviata » full cikista olmak » nilay dorsa » turk silahli kuvvetleri » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » osman batur » mozzart » mufteri her zaman haklidir » bilgi sahibi olmadan torun torba sahibi olmak » fenerbahce taraftari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cannibal holocaust » ercan » kujata » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » alternatif prezervatif isimleri » aynadaki yuzunun karsiligi benim » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » kizinin bekaretini 400 dolara satan baba » azadiya welat » yazarlarin korkak olmasi » ekran yaklama goruntusu » useniyorum oyleyse yarin » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri