maclarda asiri hirs yapan tipler 

kapat
  1. halı saha maçlarında görülen gözü dönmüş şahsiyetler. top kaptıran takım arkadaşlarına bağırır, kaleci dandik gol yerse köpürür dururlar.
    #1294833 (paradigma, 12.02.2007 18:30)
  2. en küçük bir kıvılcımda beyin travması geçirebilecek insanlardır.
    #1294842 (thor voivoda, 12.02.2007 18:32)
  3. hırsın bokunu çıkarıp maçın içine eden tiplerdir.

(bkz: hali saha macindaki cirkef eleman)
    #1294850 (chilavert, 12.02.2007 18:33)
  4. halı saha maçında bol bol bulunur bu tiplerden. bir de amatörde falan oynuyorsa sormayın gitsin, yandınız demektir. şut çekemezsiniz, çalım atamazsınız, kaleci tip tip goller yer, pas veremezsiniz... ama tabii ki bu elemana göre olur nedense sadece bu durum. bir de kendisi androiddir nedense. hiç mi hiç top kaptırmaz... maçı düzenleyen elemana bıyık altından;

- bu lavuk varsa ben haftaya yokum olm; hem para veriyoruz hem de fırça yiyoruz, oh ne ala memleket... gibi serzenişlerde bulunulur.
    #1294925 (faidelibilgi, 12.02.2007 18:47)
  5. genelde oynadıkları takımın ezeli rakibine karşı doldurulmuş yabancı futbolculardır.
    derbi maçlarından önce gazetelerde boy boy haberleri çıkar bu oyuncuların:
    "bu maçta rakibe golüm var" ya da "gol atıp gerçek bir gs'li olacağım".
    maçta da aşırı derecede hırçın olurlar. gol atarlarsa ne ala, atamazlarsa kart görmeleri de olasıdır.
    #1294950 (larker, 12.02.2007 18:51)
  6. tanıyorum böyle 2 kisi, abi kardeşler hemde, halı sahada yenilmemek icin ellerinden ne gelirse yaparlar (sert futbol anlamında değil yanlış anlaşılmasın, koşma, defansta durma, kaleye geçip oraya buraya zıplama). bende yoruldum mu giderim kalenin arkasına önceden stokladığım suyun başına izlerim bir dakika kadar sonra dönerim oyunuma ya ben ne anlatıyordum he maçlarda aşırı hırs yapan tipleri. farkında olmadan kendilerine zarar verdiklerini bile görmüşlüğüm vardır. misal, mezuniyet için gidilen otelde karşılaşılan yunanistandan eğlenmeye gelmiş insanların basketbol maçı tekliflerini kabul ettiler. tamam kabul ettin güzel kardeşimde mezuniyet için gelirken, ule halı saha maçı olursa oynarız diye kramponlarını getirmediğin gibi basketbolda yunanistandan gelipte bize maç teklifi yaparlarsa oynarız diye basketbol ayakkabılarını da getirmediğini biliyoruz <en azından tahmin ediyoruz>. neyse maca basladılar baktılar plaj terlikleriyle koşulmuyor çıkardılar terlikleri. Sonrası mı s.kt.r et sonrasını ayakların altından bir katmanları artık yok. he neymiş yendikleri için acıyı hissetmiyorlarmış. ya bsg maç kazanmak için bırak ayagımın katmanını kaybetmeyi ule ben kafa toplarına çıkmıyorum ya bi sakatlık yasamayayım diye.
    Tanım: maçlarda hırs yapan tipler diye bir şey yoktur, hayatta hırslı, her işte başarılı olmak isteyen tipler vardır. hatta tip ne aq insandır bunlar.
    Tanım2: * silinmesi muhtemel olarak baktığım entry girdiğim ilk başlık.
    #2575126 (KisiselBirIleti, 10.11.2007 01:09)
  7. Kesinlikle alpay ozalan.

http://www.youtube.com/watch?v=d9U1yVPKyZw +

videonun 01.48'nci saniyesine dikkat.
    #2575156 (antilopyawrusu, 10.11.2007 01:21)
  8. havasının sönmediği dönemlerdeki, yani tsl'deki efsane tuncay şanlı'nın ta kendisidir.
    #2575167 (pablo escobar, 10.11.2007 01:24)
  9. (bkz: hasan şaş)
    #2575752 (IIIuminati, 10.11.2007 12:13)
  10. sürekli tartışan yok şu serbest vuruş, yok şu penaltı, yok çok sert giriyorsun diyen tiplerdir. futbulun yalnızca bir oyun,eğlence faktörü olduğunu unutur bu tipler genelde ve her maç kavga çıkarırlar, işin zevkini bozarlar.
    #2575801 (tatligol, 10.11.2007 12:33)
  11. özellikle halı saha maçlarında potansiyel kavga,dövüş vebenzeri olaylara sebep verebilcek kişilerdir uzak durulmalıdır durulamıyosa kafa göz dalınmalıdır...
    #2575863 (ehuehuehu, 10.11.2007 13:00)
  12. (bkz: alpay özalan)
    tek geçerim.
    #2575866 (caylakgeldimcaylakgidicem, 10.11.2007 13:01)
  13. iddia oynamış kişiler.
    #2575868 (filozofil, 10.11.2007 13:02)
  14. saha içindeki gereksiz ki$ilerdir.. sonuçta futbol bi eğlencedir. bunun suyunu cikarmamak lazim ve böylelerine top oynattirmamak lazimdir. özhan canaydin'in da dediği gibi : (bkz: fer piley)
    #2575916 (cenq0, 10.11.2007 13:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

maclarda asiri hirs yapan tipler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. maclarda asiri hirs yapan tipler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maclarda asiri hirs yapan tipler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about maclarda asiri hirs yapan tipler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » terorle mucadele subesi » hayat yalanlara inanmayi bilme sanatidir » melankolik » morpheus » aydemir akbas » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » defne joy foster » basliklar ile atismak » internet korsani bitirdi diyen korsan saticisi » roberts » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yaran besiktas taraftari » zenan » oss den ilk cikan kisiyle veli diyaloglari » yazar nickleri tedirgin » nipla » islamiyette kadinin yeri » semame » isimlendirilemeyen aksakliga isim onerileri » medieval total war » victor vance