mackinzie kline 

kapat
  1. 15 yaşındaki mucize çocuk olarak tanınan abd li genç golfçü.

30 mart 1992 doğumludur. o doğduğunda doktorlar, kalbinde bir hasar olduğunu tespit etmişler ve bu hasarla ancak 5 yıl yaşayabileceğini söylemişler. ancak çocuk tüm otoratiteleri şaşırtarak halen yaşamını sürdürüyor, üstelik sadece kuru kuru yaşamıyor aynı zamanda abd nin umut vaadeden en yetenekli golfçüleri arasında gösteriliyor.

5 yaşında golf oynamaya başlayan mackinzie geçen yıl 14 yaş kategorisinde abd de birinci sıraya yükseldi. halen 18 yaş altı amerika turu nda boy gösteren genç golfçünün 3 yıl içinde profesyonel golfe adım atması bekleniyor.
    #1995941 (beyazyelkenli, 23.07.2007 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

mackinzie kline başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mackinzie kline ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mackinzie kline nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bono » fakirlikten sikilip devrimci olmak » sen benim geceleri uyudugumu mu saniyorsun memati » 1603 » sahap » ciks » turkiye nin sorunlari » fethullahcilari nurcu sanmak » fethullahcilari amerikanci sanmak » bagil sistem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games