macin 

kapat
  1. ( " çin'den maçin'e kadar.. " söz grubundan da hareketle.. )

bir türk kavmi.
    mensubu erkeklerin keyiflerine dü$künlüklerinden mütevellit bu kavim, macoluk kavramına isim vermi$; tarihte bir kö$e ta$ı.
    dogu turkistan'daki çöllerde ya$amı$lar vaktiyle. çağatayca konu$mu$lar.
    #877782 (ceviz agaci, 18.11.2006 21:20)
  2. Utanması az olup laubali hareket eden, laubali konuşan, sert ve galiz olan anlamlarına gelir. (bkz: müft-i macin)
    #3089658 (elsef, 03.03.2008 21:12 ~ 21:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

macin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. macin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu macin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about macin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » gorulen ruyanin aynen yasanmasi » ya o ya ben » walsall f c » akmiyor serefsizler akmiyor » zall in fethullah gulen i ziyarete gitmesi » henry chinaski » ahmet altan » aetion » sol frameye musallat olan cin » ataturk de elestirilebilmelidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hovhannes ayvazyan » sadece turkiye de gorulen olaylar » hem kaderi belirleyip hem cehennemde yakmak » asala » melike doner » keskin sirke » pastirma yazi » ramiz aydin » serkan ozdogan » 2 de 1 hatiralar sariyor 4 1 yanimi