macide sogur 

kapat
  1. istanbul üniversitesi iktisat fakültesi maliye bölümü öğretim üyesi.doktor ünvanı vardır.sinirli gibi gözükse de melek gibi bir hocamızdır.2007 yılında bütünleme sınavına giren 700ü aşkın öğrencisine kıyak yapmış olup soruları kolay ve test olarak hazırlamıştır.yine de hepimizde düşük notlar gözlenmiştir.genelde vizeleri yüksek tutup finalde ve bütünlemelerde puanları aşağıya çekmek hedefindedir.aynı zamanda çok seri bir şekilde matematik işlemlerini gerçekleştirir.aydın türk kadınıdır.çok güzel bir konuşma aksanı kullanır ders anlatımlarında.
    #3025932 (a place where no one goes, 18.02.2008 20:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

macide sogur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. macide sogur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu macide sogur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about macide sogur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » server shutdown in progress » nukleerella » forzabesiktas » cinlerdeki es cinsellik sorunsali » kurt sorununun cozumu » engin ceber » 2 de 1 hatiralar sariyor 4 1 yanimi » get ahead » sikter » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » online sozluk » lacin » sevgili ugruna dostu silmek » milan » kemal kilicdaroglu » hah buldum sonunda bir isim » bruschetta » bilkent te okuyup dubai gormemis ogrenci » emre karayel » nobel baris odulu