machados 

kapat
  1. okunasi, dinlenesi, izlenesi has adam.
    (arabaciarabayatasget, 15.01.2006 20:41)
  2. (bkz: zirve olursa cagrılacaklar)
    (mccormick, 16.01.2006 22:04)
  3. objektif dusunme konusunda cok basarılı bir yazar.saygılarımı sunuyorum.
    (#236417)
    (optimus prime, 12.05.2006 19:38)
  4. yerinde ve sağduyulu görüşlere sahip olduğu görülebilen esaslı yazarlardan.
    (july4th, 12.05.2006 19:57)
  5. döktürmüş yazar.
    (#1112360)
    (pilotmont, 05.01.2007 23:53)
  6. kendi başlığına beyan girenlere şaşıran yazar. merak ettiği şey, şu şekilde olur. ilgili yazar kendisini çok sevmektedir.sözlüğe yazdıklarının %1 ini de kendisine yazmayı uygun görmektedir.
    (karga, 20.02.2007 12:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» intensivecare » soyut insan » the bank job » iliski » eski defterleri silip yeni defter yapmak » birini kaybetmek » urun adi gibi anilan markalar » beyanname » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » tolga gariboglu » edward norton un imana gelmesi » ayni ben gibi » karasineklerin ellerini ovusturmalari » cagdas » sampanya patlatma cezasi » denklestirici adalet » jennifer s body » cungus un tarihi eserleri » yok artik dedirten anketler » aq diyen kiz » kulp un tarihi eserleri » alismak sevmekten zor » 13 mayis erisim bayrami » hamdi alkan » akp nin ickiyi tesvik etmesi » turkce karakter kurbani basliklar » ergani nin tarihi eserleri » yaran diyaloglar » yabanci unlulerin karsi cinslerin arasini bozmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa