mach 1 dan mektuplar 


kapat
  1. "Bu dünyayı izleyenlere bir halt yok..
    Açıkgözler için hiçbir şey yazmayacağım. Dünyalarını kaybetmişler için- kendim için yazacağım- Erken bunamışlara- hayalperestlere- Çok acıklılara- bu dünyadan gitmek üzere hazırlık yapanlara yazacağım.
    Yalnız aklını kaybetmişlerle bu dünyayı paylaşayacağım.
    Aşktan aklını oynatanlara- Şizofrenlere- aşırı romantiklere- ve aşırı sadistlere..
    Delilere yazacağım.."

    gibi bir serzeniste bulunan sevim burakin nadide kitabi.
    #3327079 (objebi, 27.04.2008 20:38)

© 2008 - uludağ sözlük

mach 1 dan mektuplar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mach 1 dan mektuplar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mach 1 dan mektuplar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orion » hakkinda onyargilar bulunan meslekler » goteborg » guz kumpanyasi » sozlukteki asklarin degismez kahramani olmak » potansiyel aldatmaya meyilli kiz isimleri » ben besiktas i gordum mu titrerim » muddessir suresi » mizahtaki alisilma sureci » sadece turkiye de gorulen olaylar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci