macera arayan adam 

kapat
  1. yer yer taksiciye yureginin goturdugu yere gotur beni diyen yer yer sabahın 7 sinde dolmuşçuya 50 lira uzatan süper kahramandır bunlar. sürekli atraksiyon olsun, sürekli bisikletimin peşinde köpekler koştursun isterler. ayrıca bunlar isvicreli bilim adamlarinın araştırmalarına göre küçükken sinek ilaci atan duman sacan lanet arabanın arkasından koşturan gençlerdir genelde.
    #3687767 (dark darkest darko, 19.07.2008 16:58)
  2. (bkz: jackass)
    #3687773 (sacriter, 19.07.2008 17:00)

© 2008 - uludağ sözlük

macera arayan adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. macera arayan adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu macera arayan adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olum » sozlukte yukselen ordu sevgisi » basak dasman » kurtler » onemli olan boyu degil islevi » hali saha maci sonrasi soyunma odasi » thomas szasz » vanti lator » bulbulum altin kafeste » bulimia nervosa » adnan hoca fasizmi » issiz kalip yuksek lisans yapmak » kendi fikriyatina uygun iddianin kanit olmasi » oneqeno » sinan kaloglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alternatif ogrenci meslekleri » hedefi iskalayan entrynin kotulenmesi » katatonia » adnan menderes » bu sol frame dolacak bugun » nefi » vatan sasar » bursa da ne ariyoruz zirvesi » sosyalist basbug » keyfxwesh » yengenin dayisinin torunun vefat etmesi » 11 haziran 2010 » cocuklarimin potansiyel anasi » turkiye nin silah bagimliligi » cem yilmaz