maca cikacak futbolcu tripleri 

kapat
  1. bir türlü anlayamadığım gereksiz bir konsantre olma biçimi. genelde, sözlü anlatım ve beden dili olmak üzere ikiye ayrılır bu tripler.

sözlü anlatım'daki triplerde, tribe giren futbolcu arkadaşımız ''hadi beyler hadi'' ya da en öndeyse arkadaki arkadaşlara dönüp sert ve öfkeli bir şekilde bağırır.
    beden dili'yle yapılan tripler ise daha bi tripsel olup, tribe giren futbolcunun konsantrasyonunu bozduğunuzda size kafa ve yumruk darbeleriyle beden dilinin inceliklerini gösterebilir. tripte olan ve aynı zamanda sahada dizilip şeref tribününe bakan futbolcu kafasını sağa sola çıtlatır bir yandan da ağzındaki sakızı çiğner. inanılmaz şekiller yapan futbolcu arkadaşımız o anda nedeni zor kavranacak bir tribe girmiştir ki en yakın zamanda bu bedensel öğelerle kaplı olan tribi, faul yapmak suretiyle dışavuracaktır, bir nevi karşı tarafa olan geri bildirimdir bu.
    şahsen ben de birazcık zaman geçirdim bu tripcan futbolcularla. ama lisede okul takımındaki arkadaşlarımdı. birgün normal bir maç yapıcaz ve elemanlar acayip triplerde. biri ''çok sinirliyim lan ben'' tribinde, diğeri almış powerade'ını içiyor, takım kaptanı bağcıklarını özenle bağlıyor, kaleci ise rüştü misali göz altlarına siyah boya sürmekle meşgul. ben de napıyım sap sap beklemeyeyim diye başladım ''hadi beyler hadi, bu maçı almalıyız hadii'' diye triplere girmeye. ama kimse oralı olmamıştı adamlar zaten tripteler. anladım ki herkesin tribi kendineymiş.
    #2832919 (kasgarli tost, 13.01.2008 17:35 ~ 18:11)
  2. (bkz: gözlerimi kaparım vazifemi yaparım)
    #2832922 (jules winnfield, 13.01.2008 17:36)
  3. (bkz: bi özet alsak)
    #2832924 (nihan, 13.01.2008 17:36)

© 2008 - uludağ sözlük

maca cikacak futbolcu tripleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. maca cikacak futbolcu tripleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maca cikacak futbolcu tripleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kayseri park » yeniolusumhareketi vs turkuazhareketi » not now john » doktor oetker in tez konusu » bulerias » emre aydin » ergenekon iddianamesinin kabul edilmesi » adenoidektomi » celiskili atasozleri » osman tanburaci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci