mac sonrasi toplumsal mesajlar 

kapat
  1. *
    yurdum insanının kahvede vatan kurtarma edebiyatına maçdan sonra devam ettikleri durumdur.
    Çok farklı bakış açıları da vardır.
    Maç bitmiş kahve boşalmış cadde bir anda erkeklerle dolmuşken yolun sağından giden 2 bağyan namahreme adımlarını hızlandırırken fısırdaşırlar.
    _süheyla bu ne kalabalık
    _maç varmış abıla
    _bunların başka işi yok mu?
    _haklısın abıla bunlar doplanıp fırının önüne bu kadar baarsa ekmee yarı parasına alırız allah canımı alsın
    #473729 (rakıbalık, 29.07.2006 13:26 ~ 13:27)
  2. futbolcu: akşam maratonda izleyeceğiz.erman abi daha iyi degerlendırme yapacak.ama ben diyorum ki o pozisyon penaltıydı.

hakem: şimdi konusmak saglıksız olur.akşam maratonda ızleyecegız.şansal ve erman beyler daha saglıklı degerlendırme yapacaktır.

teknik direktör: o pozisyon penaltıydı.ama hakem vermedı yaktı bizi.görün bakın akşam.erman benım yakın dostumdur.penaltı vardı dicek bakın akşam maratona.

başkan: fair - play acısından şimdi konusmak dogru olmaz.akşamki maraton programını beklemek en yerlisi olur.
    #473747 (jakuzi, 29.07.2006 13:30)
  3. evet sayın seyirciler artık türk vatandaşı olan alexandre de souza bugün harika bir oyun sergiledi
    Fenerbahçe FIFAdan gelen uygunluk yazısının ardından Türkiye Futbol Federasyonuna Mehmet Aurelio için Türk vatandaşı statüsünden yararlanma konusunda başvuru yaptırdı
    #473837 (rakıbalık, 29.07.2006 13:57 ~ 13:59)
  4. herhangi bir maç sonrası takdire şayan yorumlar yapan sevgili erman abi'nin verdiği herhangi bir yemek tarifidir, bir pastırma çemenidir, bir sucuklu yumurtanın kaça mal edileceğidir.
    #473848 (the kid, 29.07.2006 14:00)
  5. -evet 2 gol attın neler düşünüyorsun hakan
    -önemli olan bugün takımın kazanması bugün ben atarım, yarın başka bir arkadaşımız atar takım kazansın yeter
    şeklinde olan toplumsal mesaj bunlara örnektir takım içi birlik beraberliğin önemi vurgulanır...
    bir gün de ben olmasaydım takım batardı diyebilecek bir adam çıkcak mı diye beklenen toplumsal mesajlardır...
    #473855 (i dont need that shit, 29.07.2006 14:01)
  6. halı saha maçından dönen evli bekar kanka muhabbelerinde de rastlanan durumdur.
    _hacı gidip iki tek atalım yorgunluk kalmaz
    _evlican gelemez
    _can olm can evlican ne a.k.
    _tamam kızma lightcan senin izin kaça kadar
    _olm sorma yaa kayınvalideler gelecek
    _oy oy oy ne zaman bişi desek sizdeler zaten
    _aklınız varsa evlenmeyin olm
    #475392 (rakıbalık, 29.07.2006 23:31)
  7. maç biter dostluk kalır... mı acaba?
    #490734 (Marnie, 03.08.2006 00:17)
  8. -aslında biz yenebilirdik..

-aslında biz haketmiştik..

-aslında biz daha güzel oynadık

-spiker b.k gibi anlattı da ondan yenildik

-anaaa ! 2 dakka cigara yakmaya gittik yenilmişiz lan
    #491040 (Squicy, 03.08.2006 01:49)
  9. önemli olan benim gol atmam değil takımın kazanması *
    #599698 (jakuzi, 02.09.2006 04:16)
  10. her yenilgi sonrası söylenen önümüzdeki maçlara bakıcaz geyiği tam toplumu ifade eden mesajdır. bu toplumda her kötü iktidar sonrası önümüzdeki seçim görüşürüz diyor ama hala aynı ve zannımca yıllarca da aynı kalacak.
    #600765 (cormorant, 02.09.2006 17:11 ~ 05.09.2006 16:11)
  11. -aslında biz hakemler hakkında konuşmayız ama ben böyle hakemin taa....................
    #600771 (grand ekinoks, 02.09.2006 17:13)
  12. -lütfen sevincimizi abartmayalım,silahlara sarılmayalim.
    #609043 (tifosi, 05.09.2006 11:41 ~ 12:13)
  13. (bkz: maç sonrası sosyal mesajlar)
    #609113 (barış, 05.09.2006 12:36)
  14. Yahu maç filan hikaye önemli olan bir araya gelmek, kaynaşmak, daha yakın olmak, ortak bir şeyler yapabilmek, paylaşmayı öğrenmek, önceden öğrendiysek tekrar etmek, sıcak dostluklar kurmak gibi söylemlerden oluşan mesajlardır, yalandır. Amaç kazanmaktır, bu söylemler de genelde kaybeden takım tarafından dile getirilir.
    #609234 (shark, 05.09.2006 13:24)
  15. namlusu havada olan silahtan çıkan kurşunun balkona denk gelmesi olayıdır. balkondakinin hiç suçu yok mu ? y0k
    #3539145 (rakıbalık, 15.06.2008 00:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

mac sonrasi toplumsal mesajlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mac sonrasi toplumsal mesajlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mac sonrasi toplumsal mesajlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about mac sonrasi toplumsal mesajlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » yaran besiktas taraftari » isimlendirilemeyen bir aksaklik » cuklatvarmi » ybsg denilesi kizlar » ders kitabini ese dosta adamak » william jacob baer » kopekler sadiktir » makina muhendisligi » radyo uludag » sabahlari sinifa yayilan simit kokusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bati sorunu » guzel gozlu » server shutdown in progress » sozluk cok doldu silip yeniden yazalim » muhur » daniel gonzalez guiza » minuscule » pieter aertsen » varligim isledi ruhuna » solun ne istedigini degil ne istemedigini bilmesi