maat yasasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. maat
  2. maat mons
  3. deprem doganin yasasi nerede deprem yasasi
  4. say yasasi
  5. gac get yasasi
  6. petrol yasasi
  7. cengiz yasasi
  8. tutun yasasi
  9. deger yasasi
  10. turkce yasasi

© 2008 - uludağ sözlük

maat yasasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. maat yasasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu maat yasasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bayram harcliklarinin aile butcesini azaltmamasi » otobuste kendine yer verilmeyince trip atan kadin » akp nin barzani ye ucuz elektrik satmasi » desifreolmusdisiuuser » konusarak halledilemeyecek sorun olmadigini gordum » on kisiye gonder dilegin gerceklessin » turkey is arabian country » ilk defa birbirleriyle bulusacak erkek ve kiz » abi kardes diyaloglari » ibrahim tatlises a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games