m ilginc olsun istedim 

kapat
  1. 4. nesil yazar. hoşgelmiş.
    (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 16.10.2007 21:04)
  2. sagopa kajmer hayranı yazar. bizim tayfadan. *
    (Kajmer, 24.10.2007 01:41)
  3. nick i ilginc olsun istemiş yazardır. *
    (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 26.10.2007 00:35)
  4. engin gunaydin dan duyabileceğim söz.
    (wintrygreen, 19.12.2007 00:41)
  5. nickine rastlanir rastlanmaz, adinin "m" ile basladigini dusundurten, nick bulmada zorluk cektikten sonra, sadece m yazmaya karar vermis, ama bunun da cok kisa kalacagini farkederek, aciklamasini yanina yazmis olugunu tahmin ettirten, tanimadigim, sozluge hosgelmis yazardir.
    (notdolllab, 09.02.2008 18:47 ~ 10.02.2008 17:09)
  6. "nickim ilginç olsun istedim" yazacakken dizüstü bilgisayarının dokunmatik mausunun*** gazabına ugrayarak "nicki" kısmını yanlışlıkla silmiş ve bu şekilde giriş yaptıktan sonra nasıl düzelteceğini bilememiş yazar. * *
    (xargn, 23.02.2008 10:24)
  7. kullanıcı adı:m ilginç olsun istedim diyerek açıklamamı yapayım ben.
    (m ilginc olsun istedim, 03.03.2008 21:45)
  8. dokunan, bana mendil tutan.

(bkz: beyaban)
    (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 18.03.2008 00:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» samimiyetin sinirinin olmamasi » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » hesabini kamuya acan facebook guzeli » lead » agaclarla konusmak » turkuculerden yaran aforizmalar » mizikci baykal » gelin kardesi » eskisehir i sevme nedenleri » kondom » kochisarli elvan dalton » online vaziyette gunah isleyen yazarlar » bu sozluge entry mentry girmem » goztepe birinci ligde » cem yilmaz » iyilik ve kotuluk » sari yazma » starbucks a gitmeyi sosyal statu zanneden andaval » gulben ergen le surpriz » hemsire v » anoreksiya » konya bulbulu » ikinci olmak » ooze venue » kralice elizabeth in gegirmesi » yumurtayi cekicle kiran komunist » eternal years on the path to the cemetary gates » eksi kaca kadar kojiro hyuga » cokomel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa