m faruk oktay 

kapat
  1. kendileri ülkemizin yetiştirdiği sayılı kulak-burun-boğaz uzmanlarından biridir. aslen mardinlidir. cerrah paşa tıp fakultesini bitirmiş, akabinde amerika'da master yapmış, yıllarca dicle üniversitesinde doçent doktor olarak ders vermiştir. daha sonra buradaki görevinden istifa ederek öğrencilerini üzmüş,
    istanbul' a yerleşerek safa hastanesi bünyesinde çalışmaya başlamıştır. sakin konuşma üslubu ve tutarlı bir duruşu vardır. bu haliyle hastalarını rehabilite etmesi ile çevresinde itibar kazanmıştır. birde adamda bioenerji mi ne halt varsa artık dokunduğu yerde ağrı falan kalmıyor. bu becerisi ile de hastalarının üzerinde nereden kaynaklandığı belirsiz bir güven bırakmaktadır. insanlara her daim güler yüzlü doktor imajı vermektedir. kendisine "hocam biraz kendi özgeçmişinizden bahsedermisiniz?" diye sorulduğunda cevap olarak: "ne anlatayım benim hayatım kulak-burun-boğaz, işte başka birşey yok" diyecek kadar mutevazi ve mesleğine aşıktır.
    #2636788 (dusunenadam, 27.11.2007 19:36 ~ 28.11.2007 14:10)

© 2008 - uludağ sözlük

m faruk oktay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. m faruk oktay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu m faruk oktay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3g » michael beasley » oylesine insan olmak » jack krauser » burdur » binbasi ersever in itiraflari » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » pipinin fermuara sikismasi » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » ideal penis boyu » ankara » gunce » iki sozluk yazarinin evlenmesi » muharrem orucu » korkan kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » a room with a view » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » correcto » polonya » ana baba baci abi kardes gibi zall » sokullu » guvercin » philosophia » cebit bilisim eurasia 2008 » golden horn » islam da icki yasak mi sorunsali » exodus » kollama » dinazorus » uludag sozluk hakkinda ne dediler