m eko 

kapat
  1. birinci nesil yazar.
    (arjen robben, 06.05.2006 15:10)
  2. sözlüğe 100'üncü entryi (bkz: #100) girme şerefine nail olmuş, birinci nesil olmasına rağmen pek az entry'si olan, son entry'sini 07.02.2006 tarihinde girmiş kayıp yazar. *
    (junior, 24.11.2006 06:17)
  3. birinci sözlük yılını kutladığımız yazar.
    (thedewil, 15.01.2007 00:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ohg smoke » kadikoy de yapilan mitinglere son verilsin mitingi » hellcommander » abdullah gul un sovalye olmasi » yasaklardan korunmanin yollari » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » guven kirac in tadim reklami » degirmenler » adaletin bu mu dunya » sanctum 666 » irlanda edebiyati » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » transfer politikasi » gora » rus edebiyati » basortulu kizlar kasedimi almasin » judas » galatasarayli taraftarin fenerbahce yi alkislamasi » migfer » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » kizlik testi » give me five » ucu ceyrek gece yonu » kuafor » italyan isimlerinin sesli harfle bitmesi » hasilat bilgisi » 01 ucu olan var mi » fuckin machine » itiraf com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa