lyras 

kapat
  1. nefretiyle beni uzaya yollayacak olan yazar. x e bastim ama, gereği yapilacak.
    (cagdas, 16.02.2007 01:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» selen korad birkiye » aysem » gulhan » oh ye memet » every time i die » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » live maps » gidemem » hayallerde yasiyor bazi ibneler » giving up » 21 yasina kadar cinsel deneyimi olmamis kiz » mezarliklar vazgecilmezlerle doludur » peptidoglycan » baba ile diyaloglar » monica molina » tavas in tarihi eserleri » fenerbahce 1905 sever » crawling » 29 mayis 2008 turkiye finlandiya maci » shockwave » norton antivirus » emmalina » universite tercihi yapacaklara tavsiyeler » hincal uluc » where the wild roses grow » ulu engine sicti » muslum gurses » saw » the way i feel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa