luzumsuzadam 

kapat
  1. sait faik abasıyanık'ın bir kitabına da ismini veren, kısa hikayelerinden birinin adıdır.
    #432210 (Luzumsuzadam, 16.07.2006 20:38)
  2. 3.nesil yazardir ayrica.
    #3210471 (imagine, 30.03.2008 17:29)

© 2008 - uludağ sözlük

luzumsuzadam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. luzumsuzadam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu luzumsuzadam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadirizmin cokusu » hyperion » bizden kacmaz » sariyer verem savas dispanseri » goyaym o dibaya » uludag sozluk moderasyonu » iyi oylanan entry i tekrar okumak » sayin sozluk bana hanimefendi bulur musunuz » muteaddit » turklerin yerini soyle sana sikolata alazayim » atarax » 18 eylul 2008 hamburg unira urziceni maci » turk solunun nazim hikmet fetisizmi » makbule » darbe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali colak » adnan hoca fasizmi » international politics » tanga ve seksilik » edin dzeko » yaran olaylar » yaran sevgili diyaloglari » her turk her konunun uzmanidir » vaudeville for vendetta » giritli paradoksu » le phallus » seninle burada sevismek istiyorum » jeff loomis » mavi jeans in yanina bordo isimli dukkan acmak » 10 eylul 2008 ispanya ermenistan maci