lux et veritas 

kapat
  1. yale in mottosu. ışık ve hakikat anlamındadır.
    #1386825 (goliath, 08.03.2007 00:44)

© 2008 - uludağ sözlük

lux et veritas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lux et veritas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lux et veritas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bandira devletleri » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » caca » doktor nazim » flaman » yemesi uzun sursun diye cay kasigi ile tatli yemek » yaran fikralar » akyaka » vay amina koyim » beduk » kizinin bekaretini 400 dolara satan baba » ana baba baci abi kardes gibi zall » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » orhan pamuk » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » berna ozturk » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » var misin yok musun mevlut un annesi » zor zor zor » fenerium com tr » hepsi » bu duvara yazi yazan essektir » fk vojvodina » turk aile yapisi » dogan gorunumlu sahin » bu havada gidilmez » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » anlamli sarki sozleri » akka