luv in japan 

kapat
  1. big in japan'in electronica coverı.. vinylshakerz yapmış bunu, fena da yapmamış... alphaville'in bu eserini, bir de techno tarzıyla dinlemek isterseniz, dinleyin derim..
    #1329116 (faati, 21.02.2007 03:58 ~ 04:01)

© 2008 - uludağ sözlük

luv in japan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. luv in japan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu luv in japan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dersim isyani ile meshur tunceli de dogan insan » ulkemin sevecen durust sempatik hanimlari » evde yalnizken yapilan abukluklar » kelebek etkisi » ask » facebook » cekomastik » vaudeville for vendetta » sabahin 10 unda matkapla uyandiran alt komsu » babanin olmesi » yarbay ilhan » dugunlerde oynayan insanlarin zeka seviyesi » kediye light sut icirmek » zenci ogrenci » tekrari izlenemeyen diziler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sener sen » evcilik diyaloglari » muspelheim » peeling » hatirlamiyorum » posta gazetesini haydar dumen icin alan insan » bekaret tartisanlari oldurmek istemek » yapilmis en aptalca dalginlik » 2010 guney afrika dunya kupasi » trabzonspor » dejavu » sevgiliyi terk etmeyi istemek » tanga ve seksilik » ardahan » ilk turk otomobili nin teknik ozellikleri