lutfi 

kapat
  1. ad olarak kullanılanı genellikle lütfü olarak bilinir ve kullanılır.
    #2468849 (siyah inci yagmuru, 14.10.2007 15:00)
  2. iyilik, guzellik, ihsan, bagisla ilgili.
    erkek adi olarak kullanilir.
    #2927513 (limon cicegi kolonyasi, 31.01.2008 20:42)

© 2008 - uludağ sözlük

lutfi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lutfi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lutfi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seninle burada sevismek istiyorum » azrail e asik olmak » ataturk un turk olmadigi iddiasi » baglica koyu hoyugu » jeff loomis » ilginc isimler » mucahid kol » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » ozlemek » recep tayyip erdogan i itici yapan detaylar » hayatinda hic kitap okumamis insan » baslik entry ve nick uyumu » biz asker olarak yaratildik » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » zitadam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ezan sesinin gittikce yukseltilmesi » genelkurmay i kaba etiyle dinleyen halk » meme ucu » ahmet altan » uludag sozluk online dil bilgisi dersleri » lobinya » sikilan sozluk yazarinin anket yapmasi » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » gunduz bey » tugba isimli kizlarin tombis olmasi » i m paralysed » yours and mine » 48 » sevmedigin ot burnunun dibinde biter » sozluk sayfasina kendi resmini koyan yazar